|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng een pan water aan de kook en kook de sugarsnaps 2 min. Schep ze uit de pan. Snijd de speklappen in stukjes en kook deze in hetzelfde water 2 minuten. Daardoor hoeft u ze straks korter te bakken. Laat het vlees uitlekken op keukenpapier. Verhit 2 el. olie en bak de stukjes speklap in 5 minuten rondom bruin. Draai het vuur laag en voeg de teriyakisaus toe. Laat nog 5 minuten doorwarmen. Halveer ondertussen de paddenstoelen, verhit 1 el. olie en bak de paddenstoelen 5 minuten. Bak de peen julienne 1 minuut mee en meng de sugarsnaps erdoor. Serveer het vlees op de rijst, schep de groenten erop en bestrooi met de bosui. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 785 kcal / Eiwit 25 gr. / Vet 41 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 78 gr. | ||
Suggesties : Vervang de shii-takepaddestoelen door champignons. Als voorgerecht: Komkommerlinten met gember en sesamzaad/(Bereiden 10 min.) http://www.ah.nl/recepten/recept?id.. |